Equip Studi Administració de Finques

Studi, pioners al Maresme amb el segell Qcaf

30 · 09 · 23

La teva llar és el teu tresor, el teu espai més preuat. Per això, a Studi Administracions sabem que la gestió de la teva comunitat ha de ser fàcil, eficaç, segura i sense maldecaps. A Studi, comptem amb una llarga trajectòria en la gestió de comunitats de propietaris i, des de ja fa un any, som capdavanters al Maresme a obtenir el Segell de Qualitat QCaf del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida que acredita les bones pràctiques del nostre servei.

Què és el segell de Qualitat Qcaf?

El Segell de Qualitat QCaf és la primera acreditació per a la certificació actualitzada de professionals del sector dels administradors de finques. Amb aquest distintiu, s’identifiquen públicament les bones pràctiques i s’acredita el bon govern dels despatxos dels administradors de finques. Es remarca a més que es treballa sota uns estàndards de qualitat orientats a donar més confiança al clients.

Oferir i garantir la seguretat i confiança en l’administrador de finques

Marta Castella, administradora de finques col·legiada d’ Studi Administracions, explica que volem oferir la màxima confiança als nostres clients i que tinguin la seguretat que es troben en bones mans professionals i el Segell QCaf és una eina excel·lent en aquests sentit. Ens acredita com a professionals amb experiència, formació, capacitació, possibilitats tecnològiques i potencial tècnic”.

“Aquest Segell de Qualitat dels Administradors de Finques ofereix la confiança i seguretat als nostres clients de què es troben en mans de bons professionals” Marta Castella, col·legiada C5880 pel CAFBL (Col·legi Administradors de Finques de Barcelona i Lleida)

Marta Castella, administradora de finques col.legiada

Comptar amb aquesta acreditació QCaf vol dir també que s’emprèn un compromís amb els clients. “Podem garantir-los la qualitat dels serveis que oferim i posar en valor les nostres tasques, ja que són acreditades per uns tercers qualificats per a fer-ho”, explica Marta Castella. També hi ha una vessant menys visible per al client, tot i que també es tradueix en qualitat del servei.  “Amb el Segell Qcaf  també es treballa en un nou enfocament en la gestió interna dels serveis tot revisant els processos orientant-los a la millora contínua, diu la administradora col.legiada d’Studi.

Procés d’auditoria per obtenir el Segell QCaf

Per aconseguir aquesta acreditació de què disposa l’administradora de finques d’Studi Marta Castellà, cal superar  un procés d’avaluació dels serveis que s’ofereixen. L’objectiu és garantir el compliment d’uns requisits mínims obligatoris, de manera imparcial i objectiva. Aquesta tasca avaluadora la duu a terme una entitat certificadora acreditada internacional, ICDQ.

El procés d’auditoria abarca una pre avaluació dels requisits específics, que són d’obligat compliment i que sense ells no podrà optar a la certificació final. I una segona part d’autoavaluació de tots els requisits per determinar el grau de compliment total.

Vigència del certificat Qcaf

El certificat de Segell de Qualitat té una vigència cíclica de tres anys, això vol dir que primer antecedeix una auditoria inicial satisfactòria amb un any de vigència, que després haurà de ratificar-se per altres dues auditories successives anuals de seguiment.

A Studi Immobiliària i Administracions podem administrar la teva finca, de manera propera, professional i amb totes les garanties que necessites, ja fa un any que tenim el segell de qualitat QCaf i vam ser piones al Maresme en obtenir-lo. Si et cal un administrador de finques o comunitat confia en Studi.

Subscriu-te

al llistat de correus

I seràs el primer en rebre informació sobre noves propietats

Correu electrònic

Descarrega’t la nostre app: La informació de la vostre propietat disponible 24h els 365 dies de l’any.

Propietari patrimonial: Accés a tota la gestió del teu immoble.

President de comunitat: tota la informació relativa a la vostre comunitat.