És bon moment per comprar un habitatge?

24 · 06 · 21

Davant la decisió de comprar un habitatge sempre trobarem obstacles a esquivar. Pot ser la demanda de la zona, assolir més estalvis o una pandèmia mundial.

 

Abans d’invertir en un immoble a Catalunya, els compradors han d’estudiar si els preus pugen o baixen. Per fer aquesta valoració no ens hem de deixar portar pels titulars dels diaris sinó per les valoracions d’un agent immobiliari.

 

La majoria dels compradors que troben un habitatge que els agrada però decideixen esperar per si baixa de preu solen penedir-se doncs l’habitatge perfecte no es troba cada dia. Si has decidit comprar un habitatge, tens estalvis i seguretat econòmica és el millor moment.

 

 

Quin tipus de préstecs hi ha?

Alguns afortunats es poden permetre adquirir un immoble sense recórrer a un préstec hipotecari. Solen ser guanyadors de loteria, empresaris amb èxit i persones que han estat treballant a l’estranger ia la tornada porten un bon matalàs d’estalvis.

 

Si necessites una hipoteca, tingues en compte que és molt difícil aconseguir una hipoteca del 100%. La majoria dels bancs ofereixen un màxim del 80%. 

 

El nostre consell és molt senzill: compra la teva vivenda quan la puguis pagar. Somiar una llar més gran, al centre de la ciutat o amb una gran terrassa, està molt bé. És un al·licient per treballar més dur, per estalviar pels teus objectius i decidir què és allò que no pot faltar a casa teva. No sempre és millor comprar que llogar, amb la compra d’un immoble se sol signar un préstec per als propers 20 o 30 anys.

Si no tens gaire clar el teu futur laboral o somies de traslladar-te a una altra ciutat potser has d’optar pel lloguer perquè res freni la teva llibertat.

 

Si tens dubtes sobre els barris, el preu mitjà, el tipus d’habitatge oferit a la zona o qualsevol altra consulta relacionada amb la compravenda immobiliària, a Studi estarem encantats d’ajudar-te.

Subscriu-te

al llistat de correus

I seràs el primer en rebre informació sobre noves propietats

Correu electrònic

Descarrega’t la nostre app: La informació de la vostre propietat disponible 24h els 365 dies de l’any.

Propietari patrimonial: Accés a tota la gestió del teu immoble.

President de comunitat: tota la informació relativa a la vostre comunitat.