Consells per preparar un habitatge i llogar abans

03 · 06 · 21
Si per fi t’has decidit a llogar un habitatge, has de saber que per aconseguir llogaters d’una forma ràpida i treure-li la major rendibilitat al teu immoble, has de fer uns passos previs entre els quals s’inclouen la preparació prèvia de l’immoble. A Studi Inmobiliaria et deixem aquests consells per preparar un habitatge i llogar abans.
 

Depenent de l’estat de l’habitatge i del pressupost que puguis invertir, pots plantejar-te un canvi que inclogui reformes o simplement fer tasques de manteniment i reparacions al teu habitatge, en qualsevol cas aquestes són coses bàsiques que has de fer:

 

  • Pintar tota la casa de nou i si és possible en un color neutre i clar, sobretot per a habitatges que no comptin amb massa llum natural, perquè això donarà molta més amplitud a l’immoble.
  • Reparacions generals : cal revisar totes les instal·lacions i reparar qualsevol desperfecte que hi hagi a l’habitatge, incloent electrodomèstics que estiguin en mal estat o massa antics, i en aquest cas caldrà substituir-los per nous i preferiblement que siguin eficients.
  • Renovar el mobiliari : si llogaràs l’habitatge amb mobles, el millor és desfer-te d’aquells mobles més antics i que ocupin molt espai i apostar per mobles nous més versàtils en els mateixos tons que la pintura.

 

  • És fonamental que el bany i la cuina (que són les estades més importants per als compradors espanyols), estiguin en molt bones condicions perquè això pot ser un dels aspectes que facin que el futur inquilí es decanti pel nostre immoble, pots fer petites reformes en cas que estiguin en bones condicions però si no, caldrà plantejar-se una reforma.

 

En qualsevol cas, i encara que ens pugui semblar que el lloguer de l’habitatge suposa un cost previ, cal tenir en compte que un habitatge que resulti atractiu es llogarà molt abans i per descomptat, se’l podrà treure una rendibilitat més gran.

 

Subscriu-te

al llistat de correus

I seràs el primer en rebre informació sobre noves propietats

Correu electrònic

Descarrega’t la nostre app: La informació de la vostre propietat disponible 24h els 365 dies de l’any.

Propietari patrimonial: Accés a tota la gestió del teu immoble.

President de comunitat: tota la informació relativa a la vostre comunitat.