Habitatges per poder gaudir de l’aire lliure: el que demana el nou comprador

18 · 05 · 21

Després de la crisi del coronavirus, tots hem patit una tancada obligatòria que ens ha fet recapacitar sobre si el nostre habitatge s’adaptava a aquesta situació i si realment reunia les condicions suficients per a nosaltres i la nostra família.


A
Studi Immobiliaria fem un repàs del que demana el nou comprador.

Encara que aconseguim superar aquesta pandèmia, hi ha certa incertesa perquè ja hem viscut un confinament, i ningú ens assegura que no n’hi hagi un altre, per això, els nous compradors es decanten per habitatges on poder gaudir de l’aire lliure.


Hi ha gent que per circumstàncies personals o laborals prefereixen el
centre de la ciutat , però ara buscaran pisos amb terrassa o amb balcó, per a aquells que per preferència o perquè el teletreball li ho permeti, puguin comprar a la perifèria , buscaran cases més grans i amb jardí.


Un espai exterior permet tenir:

  • Llum solar , que permet que puguem gaudir fora quan el temps ho permet i que és saludable per al nostre cos i la nostra ment.
  • Contacte amb natura , evident en el cas del jardí, però que també pots traslladar a un balcó o una terrassa decorant-la amb plantes per tenir aquest toc natural.


En general, la gent es decantarà per
habitatges més flexibles , amb menys parets, que permetin optimitzar i organitzar els espais en funció de les necessitats del moment i de la família.


Cobra una enorme importància el fet que el
rebedor sigui independent a la casa per poder descalçar-se i deixar tots els complements i roba que traiem al carrer per no introduir el virus a casa. Així mateix, la cuina ha de ser gran i amb una bona capacitat d’emmagatzematge i ha de comptar tant amb habitacions com amb lavabos extra. Primer per adaptar l’espai als nostres hàbits (despatx, sala de jocs, gimnàs) i el segon per si algun membre de la família es posa malalt i cal aïllar-lo.
 

Subscriu-te

al llistat de correus

I seràs el primer en rebre informació sobre noves propietats

Correu electrònic

Descarrega’t la nostre app: La informació de la vostre propietat disponible 24h els 365 dies de l’any.

Propietari patrimonial: Accés a tota la gestió del teu immoble.

President de comunitat: tota la informació relativa a la vostre comunitat.