Precauciones que debes tomar en vacacione de verano si dejas tu casa vacía durante más de una semana

Si deixes la casa buida per vacances, pren nota d’aquests consells

06 · 07 · 22

És temps de les esperades vacances i molts de nosaltres deixem la nostra residència habitual buida durant uns dies i, fins i tot, setmanes. Et donem uns consells per evitar sorpreses – de cap mena – a la tornada.

Consells de seguretat

 • Comunitat de Propietaris i seguretat. Depenen de les característiques de la finca ( per exemple, edificis residencials amb espais comunitaris com piscina i jardins, etc.), cal que es plantegin els temes de seguretat de manera conjunta que afecten tot el veïnat. Disposar de càmeres de videovigilància pot aportar molta tranquil.litat a la comunitat durant el període estiuenc, a més de l’efecte dissuasori que produeixen.
  Studi Immobiliària pot ajudar-te. Pots consultar els serveis que t’oferim en Administració de Comunitats i Gestió de patrimonis.
 • L’alarma és actualment una eina de protecció imprescindible en qualsevol me de llar, sigui pis, casa unifamilar, o xalet. Al mercat trobaràs un ampli ventall d’ofertes que s’ajusten a les necessitats de cada llar per dimensions, espais a protegir – terrassa, balcons, jardí, pati, etc. – . És una despesa mensual que pot estalviar molt mal de caps i, a més aporta força tranquil·litat. Cal valorar bé tots els avantatges que aquest servei aporta. A més, l’alarma resulta especialment dissuasiva per aquells intrusos que busquen llars on entrar.
 • Tenir les assegurances de llar suficients i en ordre. Durant els dies que serem fora de casa, poden donar-se moltes circumstàncies que posin en perill la nostra llar. Un exemple habitual són els problemes elèctrics derivats d’una tempesta, o petites inundacions per fortes pluges que afecten la llar i/o el pàrquing. Informa’t bé i posat en mans d’un bon assessor en matèria d’assegurances que et garanteixi la plena tranquil.litat en aquests dies que marxes de vacances.
  Necessites assessorament sobre les assegurances de la llar que més et convenen? Consulta els nostres serveis en assegurances
 • Fer ús de temporitzadors que encenen i apaguen llums, o altres aparells com el televisor, en determinats moments del dia, que tu deixes programat, per donar sensació de vida a la llar; i ser discrets amb els nostres plans de vacances i no fer evident a les xarxes socials que hem deixat la llar buida són dos consells que ajuden també a garantir la protecció de la nostra llar mentre som. absents.
 • Sabem que és un clàssic, pero no oblidis tancar la clau del pas de l’aigua. Tevitarà sorpreses en cas d’una avaria a l’edifici en les instal.lacions d’aigua de l’edifici.

Consells d’estalvi energètic

 • La nevera buida i apagada. Sabem que és un consell que costa de seguir, però els seus beneficis són molts. Si marxes almenys una setmana, cal deixar la nevera buida, neta i apagada. És el moment de ser previsors i anar revisant els aliments que conservem al congelador i anar-los consumint previ a la nostra marxa de vacances. Buidar i apagar la nevera, un dels electrodomèstics que més energia consum, et permetrà estalviar almenys un 10 % de la factura i també garantiràs la higiene i seguretat alimentària a casa teva.
 • Apagar tots els elements elèctrics, inclòs el botó dels diferents dispositius l’Stand By. Tots i totes ho sabem: desconnectar el wifi, el televisor, l’ordinador de sobretaula, el termo de l’aigua calenta, etc. quan marxem de vacances és una cosa que hem de fer tant sí com no. Un motiu és per seguretat (reduïm el risc d’avaries en cas de problemes elèctrics ), l’altre és que evitem malbaratar l’energia i llençar diners en no pagar per llum que hem consumit sense necessitar.

A Studi Immobiliària, administrem la teva tranquil·litat, parlem?

Subscriu-te

al llistat de correus

I seràs el primer en rebre informació sobre noves propietats

Correu electrònic

Descarrega’t la nostre app: La informació de la vostre propietat disponible 24h els 365 dies de l’any.

Propietari patrimonial: Accés a tota la gestió del teu immoble.

President de comunitat: tota la informació relativa a la vostre comunitat.