Bases legals del concurs “Sorteig Be yourself Kilenci”

05 · 04 · 21

Identificació de l’empresa organitzadora

L’empresa Castella López Gestions Immobiliàries SL, en endavant, Studi amb domicili fiscal a Muralla de la Presó 27, Mataró, Barcelona, ​​08302 i amb CIF B65642373 ha organitzat aquesta campanya titulada Sorteo Be yourself Kilenci.

 
Dates de començament i finalització del concurs i àmbit geogràfic

La data dinici del concurs serà 10/02/2021 i finalitzarà el dia 18/02/2021 a les 23:00.
Es podrà participar i/o votar només en aquell període de temps i s’anunciarà el guanyador el 19/02/2021.


La campanya està adreçada als usuaris que resideixin a la província de Barcelona, ​​Espanya i que puguin recollir el premi a les oficines de l’empresa organitzadora.


Studi es reserva el dret d’ajornar o ampliar el període del concurs en cas de força major, així com la facultat d’interpretar aquests termes i condicions legals.

 
Regles i condicions per participar

Podran participar al concurs aquelles persones físiques majors de 18 anys amb residència a Espanya.


No hi podran participar empleats de l’empresa o empreses col·laboradores ni perfils fraudulents.


Per participar hauran de seguir la marca studimataro i kilenci a Instagram i deixar un comentari a la publicació del sorteig esmentant dues persones.
Si es comparteix la publicació del sorteig a històries d’Instagram, tindran participació extra.


Studi es reserva el dret a efectuar canvis a la campanya durant el seu desenvolupament, si es produís alguna causa que impedeixi portar-la a bon terme o per tal de millorar-ne l’avenç.

 
Selecció del guanyador i modalitat de sorteig

El sorteig es farà el dia 19/02/2021 a través de la plataforma Easypromos, que certificarà que la selecció ha estat aleatòria. 


Es farà un sorteig entre tots els participants on es triarà un únic guanyador.
El guanyador serà anunciat oficialment al nostre compte d’Instagram i sol·licitarem que ens contacti a través de Missatge Directe. S’escollirà un guanyador i 10 suplents ja que el guanyador ha de recollir el premi a l’oficina, si no el pogués fer en un període de 15 dies naturals, es passarà al primer suplent de la llista al qual se’l contactarà mitjançant Instagram. Un cop s’ofereixi el premi al suplent, el guanyador anterior perdrà el dret a reclamar el premi.


Studi queda eximida de qualsevol responsabilitat en cas que hi hagi algun error en les dades facilitades pels guanyadors/suplents que n’impedeixi la identificació.

 
Valor i naturalesa del premi ofert

El premi serà un massatge Be Yourself de Kilenci, que és un massatge corporal personalitzat complet, descontracturant, relaxant, drenant… Un mix de sensacions!
Realitzat amb oli essencial hidratant i amb una aroma a escollir per la terapeuta i el client. Perquè sigui efectiu,
el guanyador haurà de recollir el premi a les oficines de Studi . El massatge no es podrà intercanviar en cap cas per un premi en metàl·lic.  
Protecció de dades de caràcter personal

Les dades subministrades pels participants seran tractades confidencialment i recopilades en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, sent l’empresa Studi titular i responsable d’aquest fitxer, amb l’objectiu de:

  • Gestionar la participació dels concursants i posar-s’hi en contacte.
  • Comunicar-los que han resultat guanyadors del concurs.
  • Enviar informació comercial de Studi.


Studi garanteix el compliment íntegre de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal en el tractament de les dades personals recollides al concurs Sorteig nadalenc de Conga, especialment pel que fa a l’atenció de l’exercici dels drets d’informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals dels concursants.

 
Penalitzacions en cas d’ús fraudulent

Entendrem com a frau l’ús de plataformes o aplicacions independents per aconseguir vots o més participacions al concurs, igual que comportaments que detectem com aparentment abusius i/o malintencionats.


La constatació de qualsevol daquestes pràctiques suposarà
la desqualificació del concurs/l’anul·lació dels vots o participacions que considerem que han arribat a través de vies no permeses a la campanya.

Studi es reserva el dret d’emprendre accions judicials contra aquelles persones que facin qualsevol tipus d’acte susceptible de ser considerat manipulació o falsificació del concurs.


Studi queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis que es puguin deure a la manca temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de l’aplicació mitjançant la qual es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a la ia l’accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d’Internet.

 
Aquest concurs no està vinculat a cap plataforma o xarxa social

Instagram no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni hi està associat.
El participant proporciona la seva informació i dades a Studi i no a Instagram.

 
Acceptació de les Bases Legals

La participació al concurs implica l’acceptació dels presents termes i condicions legals.
Qualsevol manifestació de no acceptació de la totalitat o part de les bases legals implicarà lexclusió del participant i, com a conseqüència, Studi quedarà alliberada del compliment de lobligació contreta amb aquest participant.

 

Subscriu-te

al llistat de correus

I seràs el primer en rebre informació sobre noves propietats

Correu electrònic

Descarrega’t la nostre app: La informació de la vostre propietat disponible 24h els 365 dies de l’any.

Propietari patrimonial: Accés a tota la gestió del teu immoble.

President de comunitat: tota la informació relativa a la vostre comunitat.