Lloga amb tota tranquil·litat a Mataró

Lloga amb tota tranquil·litat a Mataró

14 · 10 · 24

Lloga amb tota tranquil·litat a Mataró amb Studi Immobiliària

Estàs pensant a posar un habitatge de lloguer a Mataró? A Studi Immobiliària garantim el cobrament del teu lloguer i ens encarreguem de tot. Descobreix en aquest article com treballem i lloga amb tota tranquil·litat amb nosaltres.

Índex:

  1. Introducció
  2. Valoració del Preu del Lloguer
  3. Publicitat i Visibilitat
  4. Selecció de l’Inquilí Ideal
  5. Gestió de Contractes i Tràmits Legals
  6. Administració i Manteniment
  7. Lloguer garantit amb assegurança d’impagament
  8. Tracte personalizat
  9. Conclusió
  10. Lloga amb tota tranquil.litat a Mataró amb StudiLloga amb tota tranquil·litat a Mataró
  1. Introducció

Fa 24 anys que a STUDI oferim serveis immobiliaris i d’administració de finques a Mataró, garantint una experiència professional i de confiança als propietaris que volen llogar un habitatge. Si vols llogar amb tota tranquil·litat, nosaltres som el teu equip. Ens encarreguem de tot. Des de la valoració inicial fins a la gestió del dia a dia i els pagaments. A STUDI assegurem que el teu pis estigui en les millors mans, perquè tu no t’hagis de preocupar per res.

  1. Valoració del Preu del Lloguer

La primera pregunta que es fa qualsevol propietari és: quin preu puc demanar pel meu pis? A STUDI, utilitzem el nostre coneixement del mercat local de Mataró per oferir-te una valoració precisa i realista. Tenim en compte els preus actuals de la zona, les característiques del teu habitatge, i les tendències del mercat per garantir que obtinguis el millor rendiment possible, dins dels marges i topalls marcats per la llei.

  1. Publicitat i Visibilitat

Amb més de dues dècades d’experiència, sabem com fer que el teu pis destaqui. Nosaltres gestionem tota la promoció del teu habitatge, incloent-hi la publicació en portals immobiliaris, la nostra cartellera i altres canals locals. Així assegurem que la teva propietat tingui la màxima visibilitat i atragui els millors inquilins. A més, tenim la nostra cartera de clients/inquilins de confiança.

Lloga amb tota tranquil·litat a Mataró

  1. Selecció de l’Inquilí Ideal

A STUDI, entenem la importància de trobar un bon inquilí. Per això, realitzem una selecció rigorosa, revisant l’historial i la solvència dels possibles llogaters. Només seleccionem aquells que compleixin amb els criteris adequats, garantint la teva tranquil·litat i evitant problemes futurs.

  1. Gestió de Contractes i Tràmits Legals

El procés legal pot ser complicat, però no per a nosaltres. A STUDI, ens ocupem de la redacció i formalització del contracte de lloguer, assegurant-nos que compleixi amb totes les normatives vigents. També gestionem qualsevol altre tràmit legal perquè no t’hagis de preocupar de res.

Lloga amb tota tranquil·litat a Mataró

  1. Administració, Manteniment i seguretat

Una vegada el llogater s’instal·la, nosaltres continuem gestionant la propietat. Ens encarreguem de la recaptació del lloguer i del manteniment del pis, així com de gestionar qualsevol incidència que pugui sorgir (informa’t aquí sobre els drets i les obligacions de l’arrendador) . Amb nosaltres, el teu immoble estarà sempre ben cuidat.

  1. Lloguer garantit amb assegurança d’impagament

La seguretat és una prioritat. Per això, garantim que cobraràs el teu lloguer amb una assegurança que et protegeix en cas d’impagament o danys a al teu habitatge. A més, garantim que el procés de lloguer es desenvolupi sense cap inconvenient per a tu. A Studi ens farem càrrec de tot.

  1. Tracte personalitzat 

A Studi treballem de manera molt propera amb els nostres clients, som una immobiliària local i el tracte és molt personalitzat. A diferència de les grans immobiliàries amb presència nacional o internacional, una immobiliària local ofereix un servei molt proper i adaptat a les necessitats específiques de cada client.

  1. Conclusió 

Després de 24 anys d’experiència gestionant propietats a Mataró, a STUDI sabem com gestionar el lloguer del teu pis de manera eficient i segura. Ens encarreguem de tot el procés, des de la publicitat fins a la selecció de l’inquilí i el manteniment de l’habitatge, perquè tu puguis gaudir de la tranquil·litat d’una gestió professional.

 

“A Studi Immobiliària gestionem tot el necessari per a poder llogar el teu immoble. Perquè llogar a través d’una immobiliària té molts avantatges, nosaltres ens assegurem que el lloguer del teu immoble sigui un èxit i no un problema”.

Joan Castella, gerent d’Studi Immobiliària i Administracions

 

Lloga amb tota tranquil·litat a Mataró

10 . Lloga amb tota tranquil·litat a Mataró amb Studi Immobiliària

A Studi som un equip professional multidisciplinari, en constant formació, i altament qualificat. Per tant, com a client, disposes de tots nosaltres a l’hora d’iniciar qualsevol operació immobiliària. Volem que els nostres clients se sentin còmodes amb el nostre assessorament. Així som i així treballem, perquè la nostra relació es basi sempre en un tracte pròxim i una atenció personalitzada.

Si vols posar un habitatge de lloguer amb tota tranquil·litat, nosaltres som el teu equip. A Studi ens encarreguem de tot. Contacta amb nosaltres i descobreix com et podem ajudar.

Subscriu-te

al llistat de correus

I seràs el primer en rebre informació sobre noves propietats

Correu electrònic

Descarrega’t la nostre app: La informació de la vostre propietat disponible 24h els 365 dies de l’any.

Propietari patrimonial: Accés a tota la gestió del teu immoble.

President de comunitat: tota la informació relativa a la vostre comunitat.